Profiel

Wat is een geverifieerd lid?

Wij vinden het belangrijk dat je duidelijk kunt zien of een lid zijn identificatie heeft bevestigd, van een geverifieerd weet je zeker dat zijn profiel betrouwbaar is. Geverifieerde leden kunnen, anders dan niet geverifieerde leden, onderling persoonlijke gegevens met elkaar delen als bijvoorbeeld een mobiel nummer of een e-mailadres.

Hoe kan de identiteit vastgelegd worden?
Dit kan op twee manieren:

  1. Door eenmaal een donatie af te geven waarbij de tenaamstelling van de bankrekening gelijk is aan de gegevens zoals bij ons bekend (controleer jouw persoonlijke gegevens in jouw profielpagina).
  2. Door ons één (1) herkenbare foto toe te te sturen samen met een identiteitsbewijs of bankpas (naast jouw gezicht) met daarop gegevens als bij ons bekend  (controleer jouw persoonlijke gegevens in jouw profielpagina).

Maximaal 24 uur nadat je één van bovenstaande stappen hebt doorlopen is het mogelijk om persoonlijke gegevens met elkaar te delen.

 

Moet ik mijn profiel volledig invullen?

Ja, bij VriendN moet je je profiel volledig invullen anders ben je niet goed vindbaar in de zoekmachine.

 

Hoe kan ik mijn profiel wijzigen?

Nadat je bent ingelogd, bestaat de mogelijkheid om je profiel te wijzigen. Bij “Mijn profiel” kies je voor de optie "Profiel bewerken". Hier kun je de gewenste gegevens wijzigen.

 

Welke gegevens van mijn profiel kan ik wijzigen?

De volgende specifieke onderdelen van Vrienden en/of Daten kunnen stuk voor stuk (dus voor beiden apart) bewerkt worden:

  • Profielfoto voor Vrienden en los voor Daten
  • Hobby´s voor Vrienden en los voor Daten
  • Over mij voor Vrienden en los voor Daten
  • Wat ik zoek voor Vrienden en los voor Daten

Alle overige gegevens kunnen in 1 keer bewerkt worden vanuit 1 formulier. Vanaf deze plek is het nog steeds niet mogelijk om gebruikersnaam, geslacht en geboortedatum aan te passen.

 

Wie kan mijn Dating profiel zien?

In principe zijn alle dating profielen zichtbaar voor iedereen en kan jouw dating profiel (met foto) worden getoond bij “Meest recente dating profielen”. Indien je dit niet wilt kun je bij “Instellingen” het vakje voor “Mijn profiel moet alleen zichtbaar zijn voor leden die zijn ingelogd” aanvinken. Nadat dit vakje is aangevinkt is jouw dating profiel alleen nog zichtbaar voor leden die zijn ingelogd en zal jouw dating profiel (met foto) niet worden getoond bij "Meest recente dating profielen".

Als je dit vakje aanvinkt geldt dit voor zowel jouw Dating profiel als jouw Vrienden profiel.

 

Wie kan mijn Vrienden profiel of mijn Spotlight zien?

In principe zijn alle Spotlights zichtbaar voor iedereen en kunnen jouw Spotlights (met profiel en foto) worden getoond in het onderdeel “Meest recente Spotlights” op de voorpagina van VriendN.
Wil je dat jouw Spotlight alleen zichtbaar is wanneer een lid is ingelogd? Dit kan eenvoudig door in het onderdeel “Instellingen” het vakje voor “Mijn profiel moet alleen zichtbaar zijn voor leden die zijn ingelogd” aanvinken. Nadat dit vakje is aangevinkt zijn jouw Spotlights (alsmede je profiel en foto) alleen nog zichtbaar voor leden die zijn ingelogd en zullen jouw Spotlights (met profiel en foto) niet worden getoond bij "Meest recente Spotlights" op de voorpagina van VriendN.

 

Hoe blokkeer ik een gebruiker?

Wanneer je een bericht ontvangt van een gebruiker waarvan je in de toekomst geen berichten meer wenst te ontvangen, kun je deze gebruiker blokkeren. Ga naar het ontvangen bericht van de betreffende persoon en klik bovenin op het vakje “Blokkeer deze gebruiker”. Deze gebruiker is nu toegevoegd aan je lijst “Geblokkeerde profielen”.

 

Waarom is mijn profiel verwijderd door VriendN?

VriendN kan in (o.a.) een van de volgende gevallen besluiten om je profiel te verwijderen van de site: het doen van erotische oproepen, het plaatsen van erotische of aanstootgevende foto’s, aanstootgevende uitspraken in je profiel, vermelding van een e-mail adres of telefoonnummer in je profiel en het (herhaaldelijk) lastigvallen van andere gebruikers. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

 

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen van de site?

Indien je niet meer ingeschreven wenst te staan op onze site, kun je heel eenvoudig je profiel verwijderen. Je gaat naar "Mijn profiel", vervolgens naar “Profiel bewerken”, daar staat helemaal onderaan de optie “Klik hier als je jouw account wilt verwijderen”. Hier kun je of 1 profiel verwijderen (alleen je Vrienden of alleen je Dating profiel) of beide profielen (indien je zowel een Vrienden en een Dating profiel hebt). Nadat je bevestigd hebt dat je profiel verwijderd kan worden van de site, is je profiel niet meer aanwezig op de site, ook ontvang je geen e-mails meer van ons. Let op: indien je beide profielen verwijdert komt je eventuele muntentegoed te vervallen. Restitutie is niet mogelijk.